Arkiv

Her viser vi billeder fra begivenheder i foreningen.

Foreningen
Vestfynske Kunstnere

Se på Kunst med Külli Suitso

Den 6. marts 2024 fortalte den herboende kunstner med de estiske rødder Külli Suitso om sin kunst og sit arbejde som kunstner. Küilli er opvokset i Estland dengang landet var en del af Sovietunionen og senere blev frit. Oplevelserne herfra har præget Küllis motiver og kunstneriske virke, som bl.a. kan opleves gennem hendes mange hjelme-billeder.

Generalforsamling 21. februar 2024 i Middelfartsalen

Billeder fra vores generalforsamling den 21. februar 2024 med tapas fra MAST

Medlemstur til Fåborg

Billeder fra vores medlemstur den 28. oktober 2023 med besøg på Fåborg Museum med de fynske malere og frokost hos Frk. Jensen

Se på kunst med Agnete Brinch

Vestfynske Kunstnere inviterede til arrangementet “Se på kunst” med internationalt anerkendte kunstner Agnete Brinch torsdag den 14. september 2023 i Middelfartsalen på Kulturøen i Middelfart. Agnete maler ud fra sin dedikation og engagement i kvinder der bidrager til at forandre verden. Agnete gav et inspirerende indblik i sit arbejde med portrætter af historiske og nulevende kvinder og herunder også betydningen af at være synlig som kunstner.

Se på kunst medJørgen Steinicke

Vestfynske Kunstnere inviterede til arrangementet “Se på kunst” med kunstner og kunsthistoriker Jørgen Steinicke, søndag den 16. april 2023 i Middelfartsalen på Kulturøen i Middelfart. Jørgen fremhævede betydningen af kunstere og værker fra kunsthistorien som inspirationskilde til værker idag. Jørgen benyttede eksempler på berømte parafraser i kunsthistorien.

Hjulmanshuset – sæson 2023

Lørdag den 22. april åbnedes sæson 2023 i Hjulmandshuset. Åbningstalen blev holdt af Viceborhmester Ulla Sørensen, som talte om husets historie om og om at huset nu er en vigtig ramme Vestfynske Kunsteres skiftende udstillinger fra nu og frem mod efteråret.

Vælg punktet “Hulmandshuset” på denne hjemmeside. Her kan du se hvem der udstiller i de enkelte weekender fra uge 16 – 40.

I ugerne 16, 17 og 18 er der fællesudstilling, hvor flere af Vestfynske Kunstnere medlemmer udstiller sammen.

Hjulmandshuset

Åbning af sæson 2022. Se mere på “Nyheder” om udstillere i sommersæsonen 2022,  fra uge 18 til 40